www.reinigt.nl

Ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen

Industriele reinigingsmiddelen

1 ℓ€ 7,43
10 ℓ€ 69,90
25 ℓ€ 124,75
60 ℓ€ 209,40
210 ℓ€ 640,50
1000 ℓ€ 2610,00

Eco cleaner (allesreiniger)

Zeer hooggeconcentreerde ontvetter/reiniger voor eindeloos veel toepassingen. Eco cleaner is een concentraat waterverdunbare ontvetter op basis van biologische afbreekbare detergenten en natuurlijke oppervlakte actieve stoffen.
Eco cleaner is de ideale reiniger voor dagelijks en periodiek gebruik, zonder bijtende bestanddelen. Het is te gebruiken op vrijwel alle geverfde en kunststof oppervlakten. Eco cleaner verwijdert moeiteloos minerale olie, vet, atmosferische aanslag, moddersluier en nog veel meer. Het product kan zowel met middelhoge- en lagedruk als met borstel of spons verwerkt worden.

Toepassingen

Eco cleaner verwijderd vet, olieen, as, nicotine en vuilaanslag van tractoren, machines, werktuigen, gereedschappen, afzuigkappen, meubelen, kopieerapparaten, computers, bedieningspanelen, vloeren en koelingen.

0.2 ℓ€ 6,19
1 ℓ€ 16,95
10 ℓ€ 169,50
25 ℓ€ 398,75
60 ℓ€ 899,40

Miracle clean (super verwijderaar)

Miracle clean is een ecologisch verantwoorde en mensvriendelijke industriële lijmresten verwijderaar op basis van een natuurlijk oplosmiddel. Het is opgebouwd uit natuurlijke aromaat vrije oplosmiddelen, die volledig biologisch afbreekbaar zijn en daarmee een vervanger voor vele conventionele, milieubelastende en chemische lijmresten- en sticker verwijderaars.

De natuurlijke ontvettings- en reinigskracht van Miracle clean werkt gemakkelijk in op allerlei soorten vervuilingen welke de doeltreffendheid en de werking van vervuilde apparatuur belemmeren.

Toepassingen

Het reinigen van vervuilde machines, gereedschap, onderdelen etc. die vervuilt zijn met vet, olie, inktresten, nicotine, bitumen, tectyl, teer, harsen, kitten en lijmen. Het verwijderen van niet uitgehard pur-schuim.

10 ℓ€ 79,90
25 ℓ€ 187,25
60 ℓ€ 411,00
210 ℓ€ 837,90
1000 ℓ€ 3440,00

Derust ultra (aluminium reiniger)

Zeer specialistische vloeistof voor het reinigen van licht aangetaste zachte metalen. Na het behandelen zal het materiaal aanzienlijk opfrissen en een lange levensduur hebben. Op de juiste manier toegepast, is het product niet schadelijk voor zachte metalen.

Het product is fosfaatvrij en biologisch afbreekbaar.

Toepassingen

Derust ultra verwijdert moeiteloos vuil, aanslag, roest, kalk op hekken, afzettingspalen, verpauperde indruk op blank aluminium en galvanisatiewerk.

Derust ultra is uitermate geschikt voor het reinigen van velgen en alu. laadbakken.

Derust ultra is inzetbaar waar met water gewerkt mag/kan worden. Met ruim water afspoelen.

Derust ultra is een zeer doeltreffende zure reiniger die inzetbaar is voor de reiniging van aanslag op tanks en andere metalen en blanke aluminium voorwerpen.

10 ℓ€ 54,80
25 ℓ€ 101,50
60 ℓ€ 180,60
210 ℓ€ 451,50
1000 ℓ€ 1650,00

Truck met Wax (truck reiniger)

Ongekend universele actieve professionele bedrijfswagenreiniger met wax. Speciaal ontwikkeld voor wasstraat installaties.
Truck met wax is een concentraat waterverdunbare reiniger op basis van biologisch afbreekbare detergenten en natuurlijke oppervlakte actieve stoffen. Het kan zowel machinaal als handmatig gebruikt worden.

Toepassingen

Truck met wax verwijdert moeiteloos vet, vuil, olie, atmosferische aanslag en roadfilm op transportmiddelen. Het verwijdert tevens statische vuillagen en insecten. Truck met wax is een geconcentreerde reiniger-ontvetter die inzetbaar is op plaatsen waar met water gewerkt mag worden. Het laat een mooie beschermende glanslaag na en is niet brandbaar.

10 ℓ€ 69,90
25 ℓ€ 135,75
60 ℓ€ 287,40
210 ℓ€ 699,30
1000 ℓ€ 2880,00

HD Cleaner (super ontvetter)

Zeer hooggeconcentreerd actief reinigingsproduct op basis van biologische afbreekbare detergenten en natuurlijke oppervlakte actieve stoffen.

Heavy Duty cleaner is sterk alkalisch, volledig afgestemd op de verwijdering van eiwitten, plantaardige en dierlijke vetten en oliën en andere voorkomende vervuilingen.

HD cleaner is inzetbaar waar met water gewerkt mag/kan worden, dit produkt dient altijd met ruim water afgespoelt te worden. Toepassing in combinatie met warm water zal de actieve reiniging aanzienlijk verhogen.

HD cleaner reinigt doeltreffend zodat er na het reinigen een geheel vetvrije oppervlakte ontstaan. Laat géén beschermende waslaag achter, zoals bij Eco cleaner wel het geval is!

Toepassingen

Speciaal voor het reinigen en/of ontvetten van met olie en vet besmeurde oppervlakten.

1 ℓ€ 9,99
10 ℓ€ 91,50
25 ℓ€ 224,75
60 ℓ€ 489,00

Sanosept 80 H (t)

Milieuvriendelijke verwijderaar van groene aanslag, schimmels of mos op alle denkbare materialen.

Ontmosser is een volledig biologisch afbreekbaar product dat veilig en moeiteloos toepasbaar is op alle ondergronden. Als de groene aanslag, algen en mossen eenmaal verdwenen zijn, blijft er automatisch een onzichtbare inpregnering achter, welke de groei van nieuwe algen en mossen aanzienlijk vertraagt.

Geregeld gebruik voorkomt vervuiling door regenstrepen, groene aanslag e.d. Tevens zal aantasting door zure regen aanzienlijk beperkt worden.

Toepassingen

Ontmosser is geschikt voor het reinigen en onderhouden van o.a. bestratingen, muren, schuttingen, dakpannen, dakplaten, tuinmeubilair, vlonders, grafwerken en rietdaken.

60 ℓ€ 465,00
210 ℓ€ 1627,50

Solvent 2004 (industriele ontvetter)

Duidelijk alternatief voor hoog aromaatgehalte ontvetters. Solvent is een uiterst mensvriendelijke industriële ontvetter op basis van gedesaromatiseerde koolwaterstoffen. Het lost minerale oliën en vetten zeer snel en probleemloos op. Bij uitstek geschikt voor handmatige verwerking in spoeltafels en dompelbakken. Het product vormt geen emulsie met water en zal dus de olie- en waterafscheider niet nadelig beïnvloeden. Bevat een zeer laag aromaatgehalte (<0,01%) is vrijwel reukloos en dus prettig in gebruik.

Bij het eerste gebruik is het altijd verstandig het product op een minder zichtbare plaats te testen. Het dient onverdund toegepast te worden.

Toepassingen

Solvent 2004 vindt vooral toepassing is de chemische en petrochemische industrie, offshore, scheepvaart en vele andere industrieën.

Het kan toegepast worden bij het afvoeren van chemisch afval, zware industriële vervuilingen, moeilijk verwijderbare minerale oliën, vervuilt gereedschap, machines en vloeren.

10 ℓ€ 72,90
25 ℓ€ 174,75
60 ℓ€ 377,40
210 ℓ€ 787,50
1000 ℓ€ 3240,00

Floorclean (vloerreiniger)

Een zeer actieve vloerreiniger. Het product is volledig afgestemd op de reiniging van verontreinigde vloeren. Bij een juiste verwerking kan het product veilig worden toegepast op alle ondergronden, mits na gebruik ruim met water wordt nagespoeld. Door de volledige afspoelbaarheid zullen de gereinigde ondergronden streeploos opdrogen. Floorclean is een reiniger met natuurlijke detergenten, waterverdunbare vloerreiniger.

Er zit een frisse geur aan en laat geen strepen of voetstappen na als de vloer gedroogd is.

Toepassingen

Floorclean verwijdert moeiteloos minerale, plantaardige en dierlijke oliën. Het product is inzetbaar op alle plaatsen waar met water gewerkt mag/kan worden.

Ice Smelter (dooimiddel)

Specialistisch product dat schadelijke, bijtende zouten vervangt. Werkt 30x sneller en 5x langer dan pekel. Het product kan 150x zijn eigen gewicht laten smelten, en zorgt in tegenstelling tot pekel niet voor roestvorming. Ice Smelter is veilig voor mens, dier en vegetatie. Laat geen witte resten na en is veilig voor grondwater en organismen. Met deze formule werkt u gemakkelijker en sneller, het lost volledig op is biologisch afbreekbaar en laat geen residu na.

Toepassingen

Ice  is uitstekend geschikt voor op paden, uitganger, op- en afritten, laad- en losperrons en vriesruimtes. Het is inzetbaar op scholen, instellingen, horeca, garages, taxibedrijven, ziekenhuizen en alle andere plaatsen waar u normaal pekel gebruikt.